CONVENI DE COL·LABORACIÓ ENTRE CAN GAZÀ I «DENTISTAS SOBRE RUEDAS»

Can Gazà, Institut contra l’exclusió social, i la Fundació Dentistas sobre Ruedas han signat un conveni de col·laboració per donar atenció bucodental als residents del nostre centre.

La “Fundació Dentistas sobre Ruedas” és una organització sense ànim de lucre que té entre les seves finalitats estatutàries organitzar i impulsar projectes per millorar la salut bucodental de persones que no disposen dels recursos suficients.

En aquest sentit, l’assistència bucodental garantida per la Seguretat Social no assoleix els tractaments necessaris per a una salut bucodental amb garanties, per la qual cosa les persones que no disposen dels recursos econòmics necessaris per poder acudir de forma regular a l’assistència privada viuen amb un evident risc de patologies bucodentals greus.

«Dentistas sobre Ruedas» disposa de la Clínica Dental Solidària Coloma Vidal i de les Clíniques Satèl·lit arreu de l’illa que tenen per finalitat, precisament, l’atenció bucodental solidària de persones que no disposen dels recursos econòmics necessaris per acudir de forma regular a l’assistència privada.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *